Jurnal de camp- ziua 2

Ne-am început ziua cu un mic-dejun bogat, cu o cafea bună (unii dintre noi) și cu multă energie și pofta de viață… era totuși prima zi de camp propriu-zisă. Ne-am îmbarcat, și în două ore am ajuns la locul de camp.

Am fost primiți într-un cadru organizat, să zicem festiv, cu strângeri de mână și zâmbete către cei cu care am legat prietenii anul trecut, iar mai apoi în jurul catargului ni s-a urat un bun venit.

Adunarea de la catarg

Am revăzut cercetașii pe care anul trecut i-am cunoscut, am avut timp s- schimbăm câteva vorbe cu ei, am aflat cum sunt împărțite patrulele, cum ne cuplăm unii cu alții (ne cuplăm la patrulă- nu înțelegeți greșit) și cu ce lideri vom “lucra”, iar între timp ne-am pus corturile și ne-am aranjat bagajele. În urma întâlnirilor de lideri, dar și acelea cu exploratorii, am hotărât de comun acord ca exploratorii și seniorii noștri să își instaleze corturile în zona de rovers (cea a seniorilor austrieci).

Seara s-a încheiat cu un foc de tabără, cu cântece la chitară în jurul focului, dar și cu o furtună iscată de nicăieri și o ploaie sănătoasă. A doua zi urma să mergem în hike.

P.S. : prima noapte am dormit ca într-o conservă, dormeam ca sarmalele 11 oameni într-un spațiu mic, pentru că nu am avut timp să ne aranjăm bagajele:D (valabil doar pentru lideri)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s