Jurnal de camp- ziua 3 și 4- Hike

Astăzi a fost prima zi de hike. GrohoPatenții  au mers de această dată cu seniorii.

N-a fost mare lucru. Am mers mult pe șosea, într-un pic de pădurice, iar pe șosea..ne-am mai întâlnit și cu alte patrule, ne-am mai oprit prin oraș și uite așa a trecut ziua, și am cautat un loc de dormit. În pădure pe o prelată. Știu că sună ciudat, dar a fost bine. După cina (unde am mâncat supa la plic:D foarte bună de altfel- cred ca din cauza apei minerale) ne-am pornit la povești, o parte la căldură în sacii de dormit, iar o parte lângă focul stins (eram în pădure – nu putea sta aprins). A fost frumos așa în prima zi, oamenii și atmosfera, însă nu am avut neapărat un obiectiv, nu am vizitat nimic concret, ceea ce mie mi-a lipsit.

Poză de grup

Noaptea a fost destul de scurtă, pentru că la 5 dimineața s-a dat trezirea. Obiectivul de azi- ștrand:D.. După un scurt mic-dejun, ne-am făcut bagajele, am strâns din jurul nostru și am pornit la drum. În câteva ore am ajuns în oraș, am mâncat un pic, plus o mică cafeluță și ne-am îndreptat spre ștrand. A fost cea mai bună parte din hike. Am stat pe acolo mai bine de 6 ore, când în apă, când la soare, și personal m-am bronzat(prăjit) bine de tot. Ne-am strâns toată gașca, aproape tot camp-ul era la ștrand așa că distracția a fost pe măsură. Spre seară am ajuns în camp (unii pe jos, alții cu autobuzul), fix după masă (dar mâncatul pe întuneric nu e ceva neobișnuit).

P.S. : astăzi  l-am sărbătorit pe Andrei Avram (Yeti). seniorii și liderii i-au oferit un cadou special  și sunt convinsă că i-a plăcut mult:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s