Jurnal de Camp- ziua 7

Circus day

Orice zi bună începe cu mai mult somn dimineața..cel puțin așa e pentru mine. Așa a început și ziua de astăzi. Am participat și la ateliere, care au fost puțin diferite astăzi. Concret, am avut slakline, tirolială, schiuri, poiuri și tot felul de alte jocuri, stoate pe tema circului.

Seara a fost însă punctul culminat al zilei. Fiecare patrulă a trebuit să pregătească un moment de circ, cu costumații, muzică, coregrafie, toate pentru a bine dispune publicul. Astfel, seniorii și liderii au fost clovni, temerarii, unii au fost zombii, alții au imitat animalele sau pe omul uriaș, iar exploratorii au dansat, au făcut trucuri cu animale și au inventat o piesă de teatru cu Vasili. În rest, am văzut pinguini și tigrii, covlni, dar am avut parte și de o surpriză, un spectacol cu vulturi și bufnițe, iar la final jonglerii cu foc.

Show-ul s-a încheiat cu seara farfuriilor deschise. Noi am făcut mămăligă cu brânză și tocăniță de pui, un adevărat festin. Au mai fost paste, și plăcinte, sau chiar hamburger, dar am preferat mâncarea noastră tradițională.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s