Jurnal de camp- ziua 8 și 9

Ieri a fost ultima zi de camp. S-au mai ținut ateliere, am participat la slujbă și ne-am făcut bagajele. Am demontat și campul, masa și locul de gătit, dar și o parte din corturi.

Am plecat din camp la 9 dimineața pregătiți pentru o zi lungă. O zi în Vienna. Drumul nu a fost unul lung, deoarece eram doar la 2 ore distanță, așa că nu a durat mult până să ajungem.

Autocarul ne-a lăsat în față la Schonbrunn, unde împărțiți pe patrule am vizitat o parte din grădinile exterioare. După ce ne-am făcut un traseu, am plecat să vizităm orașul. Am văzut primăria, catedrala Sf Ștefan, Universitatea, Gazometrele, dar și Dunărea chiar de pe pod. Am încercat să vedem cât mai multe locuri, am mers și cu metroul, dar din păcate pentru că era duminică, nu erau și magazine deschise. La 8 am plecat din Vinenna și ne îndreptam spre casă.

A fost un drum lung și obositor, însă s-a meritat. La 9 dimineața am ajuns în Alba.

A fost un camp frumos, am vizitat multe locuri, am văzut multe lucruri noi, am descoperit ce înseamnă un camp internațional. Am reușit să ne adaptăm unor alte reguli și să ne facem prieteni.

P.S. Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care postez datele despre ultimele zile de camp însă nu am reușit să îmi fac timp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s