Ziua mea și ieșirea de toamnă a seniorilor

Niciodată nu mi-a plăcut să fac petreceri de ziua mea. Niciodată nu iasă bine. Recunosc asta. S-au cel puțin așa mi se pare mie. De aceea anul ăsta am zis că nu voi face nimic de ziua mea.

Cu toate astea, cu două zile înainte de ziua mea am ieșit cu prietenii în oraș, iar cu o seară înainte de ziua mea am dat de băut unor oameni dragi. Simplu, nimic festiv, doar prieteni, fără pretenții și obligații. Ziua mea s-a dovedit însă a fi foarte frumoasă. Am primit mesaje frumoase, telefoane de la oameni dragi și multe multe urări de bine.

Ziua mea s-a continuat cu un weekend la munte. De mult așteptam să ies la munte, la o plimbare prin aer curat. Ieșirea de toamnă a seniorilor a fost ocazia perfectă. Ne-am strâns o mână bună de cercetași și am mers la Oașa la cabană. După un drum de două ore, în care ne-am și rătăcit puțin prin Petrești, și după o tură pe drumurile de munte pe care te simțeai ca pe mare când e furtună, am ajuns la cabană. Am cântat, am făcut de mâncare și ne-am jucat tot felu de jocuri de masă. Ca în fiecare an ne propunem să vorbim despre UP, însă nu reușim să facem prea multe. Ieșirea de toamnă e mai mult ca o vacanță în care ai face orice în afară de job. Am avut însă o surpriză: la masa de seară, mi-am primit cadoul de ziua mea (Thurn and Taxis și un accesoriu roz) și mi s-a cântat la mulți ani. Acolo, înconjurată de prieteni m-am simțit minunat, deși presimțeam că pun ei ceva la cale.

A fost o săptămâna interesantă, cu multe evenimente. Trăiesc viața ca la 20 de ani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s