Diamonds are forever

Săptămâna trecută am reușit să ajung la un concert să zicem…puțin mai diferit de ce am experimentat până acum. O trupă metalcore din Cluj și-a lansat EP-ul “Whom Shall I Fear” şi videoclipul piesei ‘The Eyes Of Blinded Sorrow‘. Doar că nu e doar o trupă. Să vă povestesc.

În această vară, la RoJAM, s-a prezentat pe acolo pe post de fotograf (unul bun de altfel), un tânăr domn pe nume Andrei. Am avut ocazia de a lucra împreună 2 săptămâni cât a stat el pe acolo și uite așa ne-am cunoscut. Când am auzit că are o trupă, că se lansează acum și au și concert..am zis că trebuie să mergem să îl susținem. Am convins-o pe colega mea de cameră să vină cu mine, ne-am căutat tricourile negre și largi din dulap, bocancii de sub pat și am plecat la concert. Trebuie să recunosc că îmi imaginam ce urmează, dar a fost mai mult de atât.

Mulți oameni dragi pe acolo încă de la începutul concertului ( Schlitz și Skullp au cântat în deschidere), muzică bunicică (cam mult pentru ce ascult eu de obicei), și o grămadă de băieți frumoși. Ne-am așezat frumos în rândul din față și a urmat show-ul. Imaginați-vă așa: pogo, oameni care sar, multe zâmbete, baieții din trupă purtați pe mâini- de mai multe ori, mult pogo, iar muzica…pot să zic că la un moment dat începi să te obișnuiești cu ea:). Mi-a plăcut. Am ajuns acasă și încă dădeam din cap. Aș repeta experiența oricând la un concert de-a lor.

Băieți drăguți,  simpatici, din câte am văzut și modești. Ce am reținut eu de la concert?? Diamonds are forever!! Rock on! Și felicitări băieți. Meritați din plin!

One thought on “Diamonds are forever

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s