Te rog mult, nu plânge când dansezi…

În timp ce citiți textul vă invit să ascultați piesa . Audiție plăcută!

O să încep prin a zice că îmi e dor de munte, de patul meu de acasă, de cercetăsie, de mâncare gătită, de o seară de folk… În schimb, e ger afară, e iarnă, am avut zăpadă, am fost la BCU, vreau să merg la o expoziție foto, și e sesiune…

Partea cu dorurile mele, rămâne tot așa. Până nu trece sesiune și gerul de afară nu prea am ce face. Poate la partea de folk, da întâmplarea face că toate concertele bune sunt în serile dinaintea examenului. Și cu mâncarea gătită e cu dus-întors: la un moment dat te saturi de cartofi prajiți sau fierți, iar ciorba de acasă se termină în 3 zile.

Revenind la ce s-a mai întâmplat în viața mea..e sesiune. Deși asta cam zice tot, toată lumea știe că lucrurile cele mai bune se întâmplă în pedioada asta. Recunosc că nu am participat la nici o activitate măreață, nici nu am pierdut vremea foarte mult aiurea. Am încercat să învăț la BCU- and it works. Deși mi-am picat examenul la care am învățat acolo. Trebuie să recunosc că și pauzele sunt mai amuzante, mai vezi oameni, mai socializezi, iar faptul că lumea mai și învață în jurul tău e motivant.

No cam atat. V-am pupat.

Pitic

2 thoughts on “Te rog mult, nu plânge când dansezi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s