Eu, Tu și Restul lumii

Pe vremea când ne trimiteam scrisori unii altora, majoritatea începeau cu expresia: ”ce mult timp a trecut de când nu ți-am mai scris”(sau alte fraze destul de asemănătoare). Cam așa începe și post-ul meu de astăzi.

A trecut atâta timp de când nu am mai scris nimica. Mai exact din sesiunea trecuta. Și asta e de mult. Ce am mai făcut?? Pai, ultimele evenimente pe care mi le amintesc sunt din preajma vacanței de Paști. Asta pentru că sunt ceva mai importante.

Undeva pe la final de martie, am ajuns în sfârșit la Râpa Roșie. Cam de pe vremea când eram la explo, tot ziceam că trebuie să ajung acolo. Uite că s-a întâmplat. Deși plănuiam să fie o ieșire a exploratorilor, ne-am trezit dimineața  în fața autobuzului 3 lideri și un explorator, iar mai târziu s-au alăturat grupului nostru alți lideri și seniori. Ieșirea a fost însă productivă. Am avut parte de o vreme superbă, ne-am mai mișcat din casă, am povestit, am auzit o groază de povești de demult, și nu în ultimul rând ne-am bucurat de o priveliște….fără cuvinte. Poze puteți vedea de la Andra, Yeti și Cristina. Enjoy. (Pozele mele sunt undeva ascunse prin calculator. Sper sa dau de ele și le voi publica)

Vacanța de Paști s-a dovedit foarte lungă și relaxantă. Am avut o săptămână în plus de vacanță, de care m-am bucurat venind acasă, la Alba. Am avut meci de fotbal între seniori și lideri, am avut ședință de consiliu și am fost prea plantă ca să merg la Salină și la Hunedoara. (pentru poze și experiența altora click aici și aici)

Și a mai fost un moment important în viața noastră. Mini-vacanța de 1 mai, pentru noi, la Gârda Seacă, viitoarea locație de camp. Pentru cei care nu știu, se află undeva aproape de Casa de Piatră, Padiș, adică în Apuseni. În cele 4 zile, am fost la Scărișoara, la peștera de sub Zgurăști, la peștera Poarta lui Ionele, izbucul Tăuz și Coiba Mare. Am făcut de mîncare, am cântat, ne-am jucat, ne-am simțit bine. A și să nu uităm, am denumit peșteri și un izbuc:D. Mai multe detalii pe albascout.ro.

Ce fac acuma??

E simplu. Ne pregătim de Festivalul Luminii. Detalii în curand.

xoxo, pitic

 

 

One thought on “Eu, Tu și Restul lumii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s