Aventura nu se termină aici!

(mulțumesc Vesa pentru piesă)

Deși încă e sesiune, deșî mai am examene de dat, nu pot să nu mă gândesc la tot ce a însemnat acest an. La oamenii pe care i-am cunoscut, locurile unde am umblat, colegele de cameră, prietenii pe care mi i-am făcut, și o grămadă de lucruri minunate care mi s-au întâmplat.

De ce aceste sentimente? De ce acum? E simplu. E acel moment când după ce ai împărțit aceași mică cameră cu încă patru persoane, și dintr-o dată te trezești singur, cu paturi și rafturi goale și cu o dorință de a povesti ce și s-a întâmplat, ce-ai văzut sau ai citit..și îți dai seama că nu ai cui. Că ești singur..sau chiar vorbești singur. Iar cei care stați în camin, sau ați stat la un moment dat în cămin sigur mă înțelegeți. Dacă stau să mă gândesc, tot anul ne dorim să rămânem singuri măcar o noapte, sau un weekend, să ne bucurăm de liniste, să avem camera doar a noastră..iar când se întâmpla asta..devenim foarte triști.

Printre lucrurile pe care nu o să le uit niciodată din acest an se află cu siguranță colegele de cameră. Poate că nu ne-am înțeles de fiecare dată, poate ne-am mai certat, dar până la final totul a ieșit bine. Nu o să uit niciodată ieșirile în oraș, poveștile din miez de noapte din perioada sesiunii, înghețata la 1 leu, toate piesele draguțe puse pe repet, serialul nostru, cartofii prajiți de la ora 12 noaptea, serile la teatru, promoțiile la..skittles..și multe alte momente amuzante care s-au întâmplat. Poate nu o să ne mai întâlnim, poate vom da întâmplător una de cealaltă pe stradă sau ne vom întâlni la facultate sau în campus..cu siguranță însă ne vom aminti doar lucrurile frumoase și vom râde de cele întâmplate. (e singura poză găsită. păcat că nu suntem toate.)

Și la școală s-au întâmplat multe de asemenea. Cu toată mândria spun că secția CATB e cea mai faină. O să imi fie dor o vară întreagă de voi, de toți. De zilele de joi când nu mai puteam de oboseală, cînd radeam la  laboratoare, la seminarii, de toate x-urile și ț-urile din nume, de abaterea standard a mediei de selecție, de seminariile de oraganică, de orele de pauză când ascultam radio, de ieșirile din booha și toate bârfele și poveștile noastre.. Dar mai e un pic de sesiune în care ne vom mai întâlni..iar apoi vom avea ce povesti la toamnă. (chiar cred că trebuie să ne facem poze de grup:D)

Aș vrea să mă apuc să enumăr toate persoanele pe care le-am cunoscut anul acesta, dar nu vreau să uit pe nimeni. De aceea voi aminti doar momentele magice trăite împreună. Zilele de naștere și petrecerile din cămin, ieșirile în janis, serile petrecute în observator, meciurile Universității Cluj, strada Republicii, L’atelier, concertul de folk…

A fost un an școlar frumos. Dar acum e sesiune, mai sunt examene de dat.. Aventura nu se termină aici.

 

One thought on “Aventura nu se termină aici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s