Poveste cu melci

Ziua de astăzi a devenit una foarte agitată. După o cantă (un fel de cană mai mare) de jumate de litru de cafea tare, piticul aici de fată a prins super puteri și a reînceput să scrie.

Astăzi o să vă spun o poveste foarte interesantă. Despre melci, oameni și melci. Nu filmul, ci partei-ul celor de la Melcul cu Vedere la Buric. Nu ați auzit de ei???? Check here😀 And the story goes like this!

Melcul cu vedere la buricMelcișiori organizatori țin cam de 4-5 ori pe an niște party-uri super faine în diverse locații din Cluj. Am avut ocazia să particip la ultimele două, și credeți-mă pe cuvânt că se merită din plin. Ultima dată am fost și fericita câștigătoare a unei invitații gratis, că na, era 8 martie și am fost tare tare rapidă să îi felicit pe baieți pentru ce fac ei. Am sărbătorit Craciunul cu ei, am spart o nuntă, și …se aude vestea că în Mai ne așteaptă o nouă petrecere de neuitat. Sunt curioasă cu ce idei mai vin organizatorii. Ca să vă faceți o idee despre ce e acolo în general, va pot zice așa: există beer pong, avionașe, a fost taur mecanic, muzica celor de la MOX, barmanii simpatici, și mulți mulți oameni faini! Mai multe detalii despre atmosferă și senzații..mai bine încercați pe pielea voastră!

La ultimul party am zis ca no sa ratez nici unul pentru cât va mai dura studenția mea, chiar dacă va trebui să stau pe piezisă cu o pancardă pe care scrie ” strâng fonduri să particip la partei marca melcul cu vedere la buric”. Dacă vedeți trei nebune făcând asta, nu vă speriați, suntem doar eu și prietenele mele dornice de o noua experiență studențească. Și vă rugăm să ne ajutați:D

Să fiți cuminți melcișiori!

Until next time,

xoxo, pitic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s