Bloguri, Bloguri peste tot

Se pare că anul nou a adus cu sine o groază de schimbări printre prietenii mei. Nu, nu am renunțat la ei (și nici ei la mine, sper), ci s-au pus pe fapte mari. Prietenii mei și-au făcut bloguri. Fiecare a avut motivele lui, fie din plăcerea de a scrie, fie că vor să se perfecționeze în asta sau doar din dorința de a face ceva nou, de a împărtăși cu ceilalți aventurile lor… Eu mă bucur pentru ei și ii citesc cu drag.

10245281_10205614189731421_7322993260946916454_n
I have no idea where this picture comes from but it is in my computer and I simply love it

Asta mă face să îmi amintesc când am început eu să scriu. Cum foarte timidă ma entuziasmam de fiecare dată când cineva cunoscut îmi aprecia textul sau când îmi spuneau la școală colegii ”wow ai blog”. Țin minte că tocmai descoperisem cuvântul oximoron la școală și am decis ca e perfect pentru ce credeam eu atunci despre blogul meu, și mai ales despre mine. Motiv pentru care am ales să se numească așa.

Nu cred ca am scris foarte mult timp acolo, însă am descoperit ulterior ale locuri interesante unde să scriu chestii. Exista la vremea aceea un site foarte interesant motivant.ro unde oricine putea să își facă cont și să scrie orice, ceva motivant pentru el sau pentru ceilalți, ceva ce te-a făcut fericit sau trist, ceva ce te-a impresionat… Mi-a plăcut, și a fost un start bun pentru un nou blog. Cum de altfel a apărut acesta.

Ce le doresc prietenilor mei blogări? Să scrie. Să scrie cât de des pot, despre orice le vine în cap, chiar dacă nu le publică pe toate. Să împărtășească cu ceilalți toate aventurilor lor, toate ideile nebune pe care le au și pe care le pun sau nu în practică. Și să nu se descurajeze dacă trece o săptămână și nu scriu nimic, ci să se gândească că poate trebuie să înceapă o nouă aventură:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s