Ce-mi doresc de ziua mea?

De mult timp nu am mai reușit să îmi petrec ziua de naștere acasă. Întotdeauna eram la Cluj, cu prietenii, fie ca mergeam în oraș la o bere sau că ieșeam prin ceva club, la mai multe beri.. Cert e ca acum, că tot sunt acasă mă bucur de o zi de naștere în familie.

Nu am foarte mulți prieteni în Alba, dar le mulțumesc celor care au fost aseară lângă mine, care mi-au spus povești cu unicorni să mă scoată din casă și care la 12 noaptea mi-au cântat La Mulți Ani, mi-au dat flori draguțe și am salvat împreună toate bărcuțele care se scufundau. Toată ziua, am simțit că am prieteni frumoși, pe care pot conta întotdeauna, și deși le spun din când în când că nu îi mai suport, să știți că vă iubesc și că știu că suneți aproape de mine chiar dacă acum acum nu sunteți cu mine.

Cât despre ce îmi doresc.. e complicat, poate. M-am tot gândit în ultimele zile și am tot fost întrebată, iar în afară de ceea ce am cerut de acum câteva luni, și care am speranța că voi primi sau îmi voi cumpara la un moment dat (nu chiar contează ce am cerut, dar vă anunț când voi primi/avea ce îmi doresc), nu știu. Iar cu tot ce s-a întâmplat la București în weekend și gândindu-mă că putem fi noi, puteau fi pritenii noștri, tot ce îmi doresc este să fim sănătoși și fericiți.

Îmi doresc să plecăm în aventuri, sa descoperim lucruri și locuri frumoase, să facem poze, să ne bucurăm de viață, să scriu o carte iar voi să fiți primii care o cumpără și să vă aștept la mine să v-o semnez. Îmi doresc să fac lucruri noi în fiecare zi, să mă pot bucura de fiecare moment, să fim fericiți și să ajungem oameni mari cu suflete de copil.

Îmi doresc să am cel mai frumos an, și la fel îți doresc și ție. Asta îmi doresc eu de ziua mea!

One thought on “Ce-mi doresc de ziua mea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s