Stimate Domnule Primar,

Vă scriu această scrisoare, din nou, ca o înștiințare asupra faptului că a venit toamna, iar trotuarul promis încă nu există și nu pare a fi nici măcar în plan. Oare care e pasul următor? Este vreo rezolvare?

Cu drag,
Tânăr care își dorește să meargă pe jos la birou

Încă din toamnă am o problemă cu trotuarul inexistent dintre Cluj și Florești, drum pe care îl parcurg zilnic. La fiecare ploaie văd noroiul care se formează cu mult spor în zonă, noroi care îmi amintește că trebuie să îmi curăț mai des papucii.

În primăvară, am sesizat autoritățile cu privire la această problemă. Sunt destul de multe persoane care străbat acest drum zilnic și care întâmpină același noroi. O soluție a existat. După câteva mailuri și postări online am primit răspuns de la primărie. Refacerea trotuarului a intrat pe bugetul pe 2016 și ni s-a promis o rezolvare. Strada Avram Iancu avea să aibă o rezolvare.

A trecut și vara. S-a mai și vehiculat prin presă că se face chiar și o pista de biciclete de care cu toții ne-am entuziasmat. Dar a venit toamna și suntem tot în aceași situație. Mă gândesc deja să investesc într-o pereche de cizme de cauziuc, la Electric păreau că fac față destul de bine.

Știu că Floreștiul are multe probleme. Gunoiul încă nu se ridică cum ar trebui să se ridice, multe străzi sunt inundate la fiecare ploaie și este aglomerat în fiecare dimineață la 8 și în fiecare dupămasă la 5. Însă s-ar putea rezolva oare toate aceste probleme? Cer mult să se repare un trotuar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s