Donez cărți – Povestea merge mai departe

Vreau să donez o serie de cărți oricui. Tuturor celor care își doresc o carte nouă, care vor să facă o carte cadou sau care vor să adauge o carte faină în bibliotecă. Hai să îți spun și de ce. 

Anul trecut în decembrie lansam proiectul ”Donează o CARTE, du povestea mai departe”, proiect care s-a desfășurat nespus de bine și în urma căruia am rămas cu câteva zeci de cărți în casă.

doneaza o carte, du povestea mai departeProiectul s-a finalizat la sfârșitul anului, când unul din centrele pentru persoane vârstnice din Gilău a reușit cu ajutorul nostru să înnoiască întreaga bibliotecă. Datorită numărului mare de donatori, am rămas cu câteva zeci de cărți pe acasă. Deși am sperat că vom găsi un loc potrivit unde să le donăm, nu am găsit încă acest loc. Așa că, anul acesta le scoatem la donat mai departe.

Dacă îți dorești o carte nouă acum în preajma sărbătorilor, vrei să o faci cadou sau pur și simplu consideri unul din titluri interesant, dă-mi un semn și ți-o trimit. În Cluj sau Alba putem să ne întânim, iar oriunde în țară se poate trimite prin poștă sau curier, autobuz/tren/orice alt mijloc de transport, oricum preferi atâta timp cât îți asumi taxa de transport.

Am înșirat mai jos titlurile unora dintre cărți și autorii, și la o parte dintre ele chiar și un link către o mică descriere.

Dacă îți sună vreuna dintre aceste cărți cât de cât interesant și ți-o dorești, anunță-mă prin orice mijloc posibil și o voi trimite la destinație.

p.s cărțile nu pot fi vândute mai departe

3 thoughts on “Donez cărți – Povestea merge mai departe

      1. Le-aș primi cu mare bucurie! Le-ai putea trimite prin poștă? Eu locuiesc în Calafat, jud. Dolj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s