Dragostea vine. Și vine singură.

Începutul de an e întotdeauna o oportunitate bună de a schimba lucrurile în mai bine. Fie că e vorba de dragoste, de fericire, de un loc de muncă, de prieteni, noi suntem singurii care pot aduce schimbarea. Cu un pic de curaj, putem face orice ne propunem.

SONY DSC
Când ai făcut ultima dată ceva pentru prima dată?

Se spune că de anul nou trebuie să ne propunem lucruri mărețe pentru anul care vine (cel puțin așa e în filme). Așa că am zis că ar trebui să le așez și eu pe o foaie de hârtie. Într-o ordine aleatorie, o să încep cu o dorință de a crește ca și lider, de a învăța cât mai multe lucruri, de a ajuta pe cei din jurul meu să fie mai buni și mai îngăduitori, mai frumoși și mai fericiți, motivați să facă lucruri importante pentru ei și mai ales buni cercetași. Îmi doresc să lucrez într-un loc plin de oameni frumoși cu care să am lucruri în comun, unde să mă dezvolt pe plan personal. Pentru că trebuie să ne propunem lucruri mărețe pentru a face lucruri mărețe, îmi doresc să avem cel mai frumos festival de 1 Decembrie, unul care să rămână în istorie ca cel mai bun din toate cât au fost și vor fi, cam ca la majorat.

Îmi doresc ca familia și prietenii să fie fericiți și sănătoși, și să li se împlinească toate dorințele.

Iar pentru că schimbările le putem face doar noi, am decis să încep să fac asta din a doua zi a anului, și m-am apucat de scris. Îmi doream de mult de fac asta.

Pitic..durează mult până crești mare!

La mulți ani!

Și La Mulți Ani Tată, să fi sănătos și puternic să faci toate lucrurile pe care ți le dorești!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s